Basis Horeca--> Grootkeukenmedewerker

Opleidingsfase: Basis horeca

  • voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om warme en koude gerechten klaar te maken

  • ingrediënten verwerken tot basisbereidingen

  • basis kooktechnieken uitvoeren

  • de vaat doen

  • oppervlakken en ruimtes schoonmaken

  • onderhoud van linnen: was en strijk

Kwalificatiefase: Grootkeukenmedewerker ('23-'24: keukenmedewerker)

  • Grootkeukenpraktijk

    • voedingsproducten ontvangen, controleren en veilig opslaan

    • een gezonde en evenwichtige schoolmaaltijd bereiden, met oog voor hygiëne

    • het grootkeukenmateriaal en de grootkeukentoestellen vlot en veilig hanteren

  • Opdienpraktijk / bediening aan de toonbank

    • bereide schoolmaaltijden op een verzorgde manier presenteren

    • buffet klaarzetten

    • klanten bedienen aan het buffet

  • Onderhoud

    • oppervlakken en ruimtes schoonmaken 

DSC_7022.JPG