Basis Horeca--> Grootkeukenmedewerker
Opleidingsfase: Basis horeca
​
-
voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om warme en koude gerechten klaar te maken
-
ingrediënten verwerken tot basisbereidingen
-
basis kooktechnieken uitvoeren
-
de vaat doen
-
oppervlakken en ruimtes schoonmaken
-
onderhoud van linnen: was en strijk
Kwalificatiefase: Grootkeukenmedewerker ('23-'24: keukenmedewerker)
​
-
Grootkeukenpraktijk
-
voedingsproducten ontvangen, controleren en veilig opslaan
-
een gezonde en evenwichtige schoolmaaltijd bereiden, met oog voor hygiëne
-
het grootkeukenmateriaal en de grootkeukentoestellen vlot en veilig hanteren
-
-
Opdienpraktijk / bediening aan de toonbank
-
bereide schoolmaaltijden op een verzorgde manier presenteren
-
buffet klaarzetten
-
klanten bedienen aan het buffet
-
-
Onderhoud
-
oppervlakken en ruimtes schoonmaken
-